Novinky ze světa kvalitního masa.

Sledujte, co je u nás nového – novinky z farmy i z výroby.
Ať vám nic neuteče!

Bourané přeštické maso

Pečeně Libová část s jemnou strukturou, u přeštického prasete bývá částečně obalená tukem, což ji činí přirozeně šťavnatou. Hodí se k pečení vcelku, přípravě minutek

Číst více

Můžeme Vám zasílat informace?

Svůj odběr můžete kdykoli zrušit.

Čím se maso přeštíka liší od běžného vepřového

Maso z přeštíka je mramorované, šťavnaté a drží si chuť i bez marinád. Díky vyššímu podílu tuku zůstává křehké a výrazné i po tepelné úpravě. Řezníci ocení pevnou strukturu, kuchaři zase hloubku chuti a přirozenou šťavnatost.

Chcete odebírat naše produkty?

Kontaktujte nás, rádi vám poradíme.